BALIKESİR / EDREMİT - Altınoluk Niyazi Erol İmam Hatip Ortaokulu

Öğretmenlerimizin velilerimizle haftalık görüşme saatleri.

Ekm

Okul Aile Birliği Denetleme Kurulumuz 18.10.2023 tarihinde yapılan Genel Kurul toplantısında denetim raporlarını sunmuşlardır.

Ekm

18 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 15.30'da Altınoluk Niyazi Erol İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı, okulumuzda yapılacaktır. Genel Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. Gündem maddelerini görüşmek üzere tüm velilerimizin belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifini bekleriz.

Tem

Okulumuz Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun 2023 Yılının ilk 6 aylık faaliyetlerini denetleyerek Denetleme Raporunu okul panasonda duyurdular.