BALIKESİR / EDREMİT - Altınoluk Niyazi Erol İmam Hatip Ortaokulu

Altınoluk Niyazi Erol İmam Hatip Ortaokulu

Altınoluk Mah. İlkokul Sokağı. No 6/1 Edremit/BALIKESİR
Vizyon
Okulumuzun vizyonu; Milli değerleri ve inançları gibi sağlam temeller üzerinde duran çağın gerekli kıldığı bilgi ve becerilerle donanmış yaşadığı çevrede rol model kimliği kazanmış bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Okulumuzun misyonu; farklı beceri ve zeka alanlarına sahip evlatlarımıza rehberlik ederek, gelişim, iletişim becerilerini eş güdümlü kullanmalarına ortamlar hazırlayarak bilgiyi ve kültürü üretmelerini, paylaşmalarını ve geliştirmelerini sağlamaktır.
Kaloriferli
İngilizce, Arapça
Toplu taşıma mevcut
Yerleşim Yeri
Okulumuz İzmir-Çanakkale Yolu üzerinde Kurulu Bulunan Altınoluk Mahallesinin Kazdağları eteklerinde yer alan Altınoluk Köyü yerleşkesinde, beldeye hakim bir mevzide konuşlanmıştır. Altınoluk Mahallesi Kültür, Dağ, Deniz turizminin birlikte bulunduğu nadide beldelerimizdendir. Altınoluk´un tarihi Hellenistik döneme kadar dayanmaktadır.
27 KM
Kontenjan Bilgileri
İmam Hatip Ortaokulumuz da 8 dersliğimiz mevcuttur. Bunlardan 1 tanesi meslek dersleri uygulama sınıfıdır. Örgün Öğretim için 7 sınıfımız mevcuttur. 5. Sınıf düzeyinde 40 öğrenci kontenjanımız bulunmaktadır.