BALIKESİR / EDREMİT - Altınoluk Niyazi Erol İmam Hatip Ortaokulu

Nis

01.04.2024 tarihinde aramızdan ayrılan Türkçe öğretmenimiz merhum Bilge DUMAN için lokma hayrı düzenledik.

Nis

Altınoluk Niyazi Erol İmam Hatip Ortaokulunda TBMM'nin açılışının 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

Şbt

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri Edremit ve Burhaniye' deki proje okullarını gezerek daha yakından tanıma imkanı buldular.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dneminin sona ermesiyle öğrencilerimiz karnelerini aldılar.

Ock

2023-24 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinliklerimiz başarıyla gerçekleştirildi.

OKULUMUZDA 2024 YILI ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" ve "Ayın Değeri Adalet" konulu yarışmalara katılan öğrencilerimiz Başarı Belgesi verilerek ödüllendirildielr.

10 ARALIK İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Kas

Ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK' ün vefatının 85. Yıl dönümü okulumuzda saygı ve özlemle anıldı.

Eyl

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Souçlarına göre 3 öğrencimiz sınavı kazandı.

Tem

Açıklanan LGS sonuçlarına göre Okulumuz 8. sınıf öğrencilerinden bu yıl yerleşemeyen hiç bir öğrencimiz kalmadı.

Tem

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında mezun olan 8. sınıf öğrencilerimiz LGS de büyük başarıya imza attılar.