BALIKESİR / EDREMİT - Altınoluk Niyazi Erol İmam Hatip Ortaokulu

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılını başarıyla tamamlayan okulumuzun öğrencileri karnelerini ve Takdir, Teşekkür belgelerini aldılar.

Haz

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLEDİK

May

Okulumuz Gezi Tanıtma Ve Turizm Kulübü, öğrencilerimizi Edirne' deki eğitim ve kültürel yerler ile bazı ibadethaneleri göstermek için Edirneye gezi düzenledi.

May

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci kayıtları açısından okulumuzu Altınoluk Hamiyet Feridun Sözen İlkokulu ve Altınoluk Necmi Şahin İlkokulu öğrencilerine tanıttık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocok Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuzda coşkuyla kutlandı. Okulumuz öğrencileri günün anlam ve önemine uygun olarak program hazırladılar ve sunumlarını gerçekleştirdiler. Promram sonrasında yarışmalar yapıldı ve oyunlar oynandı.

Nis

Kut'ül Amare Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla Edremit ilçe kutlama programını bu yıl okulumuz gerçekleştirdi.